Kako da nađete dečka za 30 dana

Kako da nađete dečka za 30 dana

Predugo ste same, a pronalaženje dečka postaje nemoguća misija. Drugarice obećavaju da će vam za rođendan kupiti mačku, strina govori kako nije ni normalno ni zdravo da nemate muškarca kraj sebe, a baba vas je već proglasila za usedelicu.
foto: thinkstock
FOTO: THINKSTOCK
Ako je ovo vaš slučaj, vreme je da uzmete stvari u svoje ruke, zadate sebi cilj, odaberete “oružje” i pravac u potragu.
Batalite uverenja da će vas ljubav pronaći kad se najmanje nadate, već vi pronađite nju ili joj barem pomozite tako što ćete povećati verovatnoću da vam se dogodi. Neka ovo proleće bude i period vašeg unutrašnjeg preporoda. Prvo što bi trebalo da uradite jeste da budete pozitivne, nasmejane i zabavne. Poradite na sebi kako biste se osećale dobro. Imajte na umu da ako niste srećne i zadovoljne sobom, ni dasa koga silno želite vas neće usrećiti. Niko ne voli mrgude i one koje se stalno žale se na nešto. Čak i kad vam je teško, pokušajte o da sakrijete i uvek razmišljajte da će sve izaći na dobro. Ništa nije privlačnije od nasmejane osobe, pune samopouzdanja.
Bitno je i da budete otvorene i pristupačne. Zamolite sestru, drugaricu ili neku blisku osobu da posmatraju kakav vam je stav kad ste u muškom društvu. Neka vam iskreno kažu gde grešite, da li je problem u tome što ste stidljive, zatvorene, nepoverljive ili jednostavno ne znate kako da se ponašate kada se pojavi novi muškarac u vašoj blizini. Pristupačnost se odnosi i na slanje pravih signala slatkom momku koga ste spazile u klubu ili onom koga znate iz viđenja. Budite hrabre. Nemate šta da izgubite ako mu uputite “produžen pogled” ili smešak. Naprotiv. To će ga ohrabriti da vam priđe, jer “mali signali su SOS za ljubav”.
Na kraju, napravite spisak svih karakteristika koje bi vaš “Gospodin Savršeni” trebalo da poseduje i precrtajte sve osim tri koje su vam najvažnije. Ovo ne znači da ste snizile kriterijume, već ste “otvorile” sebi nove opcije. Ako je normalan, pametan i zgodan, kakve ima veze što je plav ili nema izražena ramena? Popustite i dopustite sebi da vam se svidi.
Oblačite se seksi, ali ne previše izazovno. Imajte meru u svemu, pa i kada odećom želite da istaknite svoje atribute.Muškarci obožavaju potpetice, ali super možete izgledati i u ravnim čizmama i baletankama. Najbitnije je da vama bude udobno u onome što nosite, jer ćete samo tada da “zračite”. Promena parfema, mirišljavi losion za telo i seksi donji veš, učiniće da se osećate privlačno čak iako ste u običnoj pamučnoj majici, farmericama i patikama. Ipak, pre svega ovoga naterajte sebe da odete nedoterane i bez šminke u teretanu ili neko drugo mesto gde ima pripadnika jačeg pola, kako biste naučile da se osećate prijatno u svojoj koži. Ukoliko je potrebno, promenite stil u oblačenju, frizuru ili šminku… Posle navedenih faza transformacija, osmislite strategiju, odnosno, sastavite “plan za napad”.

prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *