Ovih pet frizura će povećati volumen vaše kose

Ovih pet frizura će povećati volumen vaše kose

Tanka kosa ne znači da morate da izbegavate dugu kosu. Pogledajte koje su to frizure koje će vašoj kosi uneti volumen i učiniti je vizuelno gušćom.

1. Talasasti lob

lob

Lob je jako popularan s razlogom: ova frizura do ramena laska mnogim tipovima žena. Ako ukovrdžate kosu stvorićete efekt bujnosti koji će posebno voleti žene tanke kose. Tanka kosa voli frizure s efektom volumena kojima doprinose pune šiške ili nakovrdžani uvojci.

2. Kuštravi bob

bob

Bob frizura još više pristaje ženama tanke kose, jer je reč o skraćenoj lob frizuri s više fleksibilnosti. Volime ćete postići ako nakovrdžate uvojke ili ih jednostavno razbarušite.

3. Oštri stepenasti pramenovi

sandra-bulok

Tanka duga kosa često izgleda mlitavo. Ako preferirate nešto duže pramenove, poslužite se trikom Sandre Bulok koja zna da se punoća kose postiže oštrim stepenastim pramenovima.

4. Ekstreman razdeljak

moore

Džulijen Mur voli ekstremne razdeljke jer je to učinkovit način da izgledate kao da imate više kose nego što je to zaista slučaj.

5. Pune šiške

siske

Ako želite da postignete efekat volumena ošišajte šiške. Najbolje bi bilo da to budu one koje pokrivaju celo čelo, ali su ošišane stepenasto kako bi izgledale bujno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *