Žoze: Što se desi u reprezentaciji, tamo i ostaje

Žoze: Što se desi u reprezentaciji, tamo i ostaje

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo nije želeo da komentariše fotografiju na kojoj je njegov igrač Vejn Runi pod dejstvom alkohola.

Murinjo je rekao da “ono što se dogodi u reprezentaciji, ostaje u reprezentaciji”.

“Moji igrači kada odu da nastupaju za nacionalni tim, pripadaju njemu. Ono što se dogodi tamo, bilo dobro ili loše, mene se ne tiče i ja to ne kometarišem. Ono što se dešava u reprezentaciji, ostaje u reprezentaciji”, rekao je Morinjo.

Posle pobede Engleske nad Škotskom (3:0) u kvalifkacijama za Svetsko prvenstvo, Runi je dobio dozvolu da se vrati u klub zbog problema s kolenom, ali je usput svratio na svadbu, sa koje su se u engleskom tabloidu San (The Sun) pojavile fotografije na kojima se kapiten Junajteda i nacionalnog tima vidi u pijanom stanju.

“Igrači se nekada s reprezentativnih obaveza vrate jači, nekada su povređeni, nekada su frustrirani. Nacionali tim je neka potpuno drugačija priča i ona je sada završena”, rekao je Morinjo.

Mančester junajted će u subotu od 13.30 na stadionu ’Old Traford’ dočekati Arsenal u utakmici 12. kola engleske Premijer lige.

“On trenira kao i svi ostali, želi da igra, kao i svi… Spreman je za sledeću utakmicu”, zaključio je Morinjo.

b92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *